снігова буря в Японії

У Токіо приблизно 120 осіб були госпіталізовані через снігопад. Про це повідомляє агентство Kyodo з посиланням на пожежну службу японської столиці. За даними агентства, потерпілі у віці від 4 до 92 років були госпіталізовані після падінь на кризі.

Отже, в Токіо було госпіталізовано близько 109 осіб. У префектурі Канагава п’ятеро людей отримали важкі травми, 34 отримали легкі травми. В префектурі Сайтама 12 осіб також отримали легкі травми.

На цей час Японське метеорологічне агентство скасувало попередження про сильний снігопад у дев’яти префектурах, але снігопад і дощ тривали в деяких районах до ранку 6 лютого.

Через розгул стихії була знижена швидкість руху деяких поїздів, в токійському аеропорту Ханеда було скасовано 31 рейс.

Також повідомляється, що рух автомобільного транспорту в околицях Токіо був частково перекритий. Багато в’їздів на швидкі автостради в столиці закриті до ліквідації наслідків негоди. Водіїв просять утриматися від поїздок на автомобілях без зимової гуми або ланцюгів на колесах.

За даними компанії Tokyo Electric Power, близько 1,8 тис. будинків в префектурі Токіо та сусідніх Канагаве і Сайтаме залишаються без електроенергії.

Товщина снігового покриву в японській столиці досягла 7 см. В гірських районах за добу випало близько 40 см опадів.