кавуни

Брати Андрій та Іван Кісілі вирощують кавуни на Жовківщині. Іван, повернувшись з війни, приєднався до справи брата. Про це повідомляє пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

Сьогодні, 3 серпня, на Фермерському ярмарку на площі Ринок усі бажаючі мали змогу скуштувати та купити кавуни, вирощені цими братами поблизу Львова. Один з братів, Іван, є ветераном, який захищав Україну на фронті. Зараз він каже, що робота з кавунами є найкращою реабілітацією як фізичною, так і психологічною.

Брати Андрій та Іван Кісілі займаються вирощуванням кавунів на Жовківщині. Після повернення з війни Іван приєднався до бізнесу свого брата, вважаючи це не лише гарним бізнесом, але й чудовою реабілітацією після трьох років служби на фронті. «Чому кавуни? Ми їх любимо. Крім того, через війну в Україні виник дефіцит кавунів. Тому ми вирішили присвятити цьому свою діяльність», – ділиться Іван. Окрім кавунів, вони вирощують картоплю, помідори, огірки, буряк, перець, малину і навіть кукурудзу. Цього року вперше спробували вирощувати диню та отримали гарний врожай.

«Основний акцент ми робимо на баштанні культури, зокрема на кавуни. Цього року вперше спробували вирощувати диню, і нам це вдалося. Також садимо молоду картоплю, помідори, огірки, трохи малини, кукурудзи, буряк та перець. Найбільше вирощуємо кавуни – посадили їх на 3 гектарах», – додає Іван.

Додамо, що нещодавно 300 кілограмів кавунів, вирощених братами Андрієм та Іваном Кісілями, міський голова Львова Андрій Садовий передав військовим 103-ї окремої бригади територіальної оборони. Він також запросив братів на Фермерський ярмарок у Львові.