підозрюваний у суді

У місті Ананьїв Одеської області 16-річний підліток вбив матір та 7-річну сестру після конфлікту через гроші та пішов гуляти. Йому повідомлено про підозру.

Після пригоди 6 квітня першим на місці події з’явився 11-річний син жінки, який викликав поліцію. У будинку були виявлені без ознак життя 38-річна жінка та її 7-річна донька з тілесними ушкодженнями. Попередньо, обидві жертви померли від гострої крововтрати та ножових поранень.

Правоохоронці встановили причетність до злочину старшого, 16-річного, сина жінки, якого оперативники знайшли на вулиці під час прогулянки.

За інформацією поліції, між юнаком і його матір’ю виник конфлікт через її відмову йому у кишенькових грошах. Розлютившись, хлопець кілька разів вдарив маму у шию кухонним ножем, а потім вчинив аналогічні дії з сестрою, яка стала свідком злочину. Для вбивства дівчинки використав другий ніж.

Після події поліцейські забрали матеріали, знаряддя злочину та інші докази. Криміналісти ГУНП в Одеській області використали мобільну ДНК-лабораторію для оперативного аналізу біологічних слідів і зразків. Результати підтвердили причетність підозрюваного до злочину.

Після збору доказів, слідчі повідомили підозрюваного про звинувачення в убивстві. Він залишається в слідчому ізоляторі під вартою строком на 60 діб, згідно з Кримінальним кодексом України. За такий злочин неповнолітньому може загрожувати до 15 років позбавлення волі.