модель Playboy

Зараз життя “Барбі-мами” перевернулося з ніг на голову. Колишня модель, якій 50 років, вже майже три роки бореться за опіку над сином. Мати шістьох дітей і колишня модель Playboy Нанетт Хаммонд Лоскіаво розповіла про “крах” у своєму житті після розлучення. Сьогодні жінка, яку називають “Барбі-мамою”, бореться за фінансову незалежність і навіть влаштувалася працювати водійкою в Uber, пише Daily Star, передає focus.ua.

“Я була матір’ю-домогосподаркою протягом 17 років і повністю фінансово залежала від свого колишнього чоловіка. Мала два будинки — один у Маямі, інший — у Новому Орлеані, а також безліч розкішних автомобілів високого класу та приватних літаків, які могли доставити мене куди завгодно. Життя нагадувало казку: ходила по магазинах і ніколи не хвилювалася про те, скільки витрачаю грошей, у тому числі на операції, щоб підтримувати свій зовнішній вигляд. Я тричі збільшувала груди з третього до четвертого розміру, робила підтяжки, ставила вініри, колола філери в губи, нарощувала вії та регулярно засмагала в солярії”, — розповідає блондинка, яка нещодавно відсвяткувала своє 50-річчя.

Проте зараз життя Нанетт із США кардинально змінилося. Окрім фінансових проблем, колишня модель вже майже три роки бореться за опіку над сином.

“Я потрібна своєму синові та не збираюся від нього відмовлятися. Роблю все можливе, щоб знайти фінанси для боротьби. Ходила пішки під дощем і снігом, щоб дістатися на роботу, а зараз працюю таксисткою в Uber на орендованій машині, просто щоб звести кінці з кінцями. На боці мого колишнього чоловіка — гроші, влада і вплив, а в мене нічого немає, окрім рішучості та материнської любові до своєї дитини”, — додає американка.

Сьогодні Гаммонд Лоскіаво живе в тісній двокімнатній квартирі з двома ліжками. За її словами, між колишнім розкішним життям і нинішньою боротьбою за виживання — абсолютна прірва.

“Я вже багато років не робила манікюр, не робила ні ботокса, ні філерів. Більше не ходжу по магазинах, як раніше, і, звісно, живу значно скромніше”, — підсумувала вона.

Колишня модель Playboy часто публікує контент на своїй сторінці в Instagram, а також на YouTube-каналі, щоб розважати шанувальників.