Денис Шмигаль

У другий рік поспіль українці відзначають Різдво у період активних бойових дій. Однак завдяки ЗСУ українці можуть відсвяткувати різдвяні свята в Україні — країні, яка залишається вільною, незалежною і міцною.

Так привітав громадян зі святом Різдва прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

“Незалежно від того, де ми знаходимося цього вечора — на передовій чи в тилу, вдома чи тимчасово далеко від Батьківщини, серед друзів чи з братами по зброї, за столом чи на варті, ми разом. Мої найкращі побажання, щоб кожен відчував тепло і добро нашої міцної єдності”, — зазначив прем’єр-міністр.

Нехай Різдво Христове наповнить нас усіх силою і натхненням для добрих і сміливих дій на користь ближніх та всієї України, додав Шмигаль.

Нагадаємо, що Різдво Христове, одне з найважливіших церковних свят, українці святкують з 1 вересня 2023 року до 25 грудня. Відповідно, Святвечір почнеться з появою першої зірки 24 грудня.

Тим часом речниця Сил оборони півдня Наталія Гуменюк зауважила, що обстріли під час Різдва можливі, але не слід піддаватися конкретним припущенням, оскільки ворог може зробити акцент на терор незалежно від дати у календарі.