Медичний провайдер Helsi спростив процес отримання обов’язкових довідок для вступу до садків, шкіл та університетів, а також працевлаштування у певних професіях.

Усі необхідні дані щодо форми довідок та чіткого поетапного алгоритму їх отримання доступні в додатку Helsi, який доступний з телефону або будь-якого іншого пристрою.

Для зручного оформлення довідки в додатку Helsi потрібно відкрити його та вибрати “Сервіси“, далі розділи “Довідки та профілактика“. На екрані з’явиться список медичних довідок, які сьогодні надають медичні заклади України, а саме: № 086-1/о — для садочка та школи; № 086-о — для університетів; № 028/о — для басейну; № 083/о — для водіїв; № 1-ОМК — для особистої медичної книги

Обравши необхідний вид довідки, користувач може переглянути, які документи, консультації лікарів та аналізи потрібні для її отримання. Після цього прямо з додатка можна записатися на прийом до профільних лікарів на зручний час.

Результати медоглядів, аналізи та довідки можна зберігати в розділі “Медичні документи” в додатку, а за потреби надавати лікарю доступ, друкувати чи пересилати. В майбутньому Helsi додатково додасть алгоритм для отримання довідок у прискореному режимі. Додаток також розширить список приватних лікарень, що надають комплексну послугу медогляду та аналізів для отримання довідок в одному місці “під ключ“.

У липні Helsi додав “Календар щеплень“, завдяки якому мамам зручно відстежувати та планувати щеплення для дітей до 6 років.