Російська армія у ніч на неділю завдала ударів крилатими ракетами по центральних та північних областях України. Представники українських ПС ЗСУ пізніше повідомили, що засоби ППО успішно перехопили чотири з них. В Київській області уламки російської ракети, які впали, пошкодили до десяти приватних будинків, двоє людей отримали поранення.

Тим часом українська влада розпочала розслідування загибелі трьох пілотів в результаті зіткнення двох військових літаків на північному-заході країни.

Як повідомляється на сторінці ПС ЗСУ України в Telegram, два навчальних військових літаки L-39 зіштовхнулися у п’ятницю під час виконання бойового завдання над західною частиною Житомирської області. Загинули три пілоти, серед них відомий під прізвищем “Джус” льотчик Андрій Пільщиков.

Президент України Володимир Зеленський у нічній заяві у суботу віддав шану Пільщикову, назвавши його “одним із тих українських офіцерів, які дуже допомагали нашій країні”. В неділю Васильківська бригада тактичної авіації України ідентифікувала двох інших пілотів, що загинули в результаті зіткнення, як В’ячеслава Мінка та Сергія Проказіна.