Студентка Університету Мічигану, яка відвідувала один з островів Західної Індії, виявила повідомлення у пляшці, яка була спущена у воду біля узбережжя Массачусетсу майже 10 років тому.

Кессіді Біч зазначила, що в квітні, коли вона навчалася на острові Південний Кайкос, вона знайшла пляшку серед морських уламків на скелі.

Біч та її однокласники розбили пляшку і виявили повідомлення з датою 30 вересня 2004 року. Автор, Пеннел Еймс, пояснив, що він кинув її у Атлантичний океан уздовж узбережжя Нантакету.

Біч та її друзі дослідили в інтернеті та дізналися, що Еймс кинув кілька пляшок в океан, працюючи як комерційний рибалка, і повідомлення були знайдені на місцях, таких як Луїзіана, Бермуди, Куба, Англія, Ірландія та Франція.

У повідомленні була вказана адреса для відповіді, і Біч написала у своєму листі, що буде у Вудс Хоул, Массачусетс, на літньому стажуванні в Національному управлінні океану та атмосферних досліджень.

Еймс і його дружина Шерон запросили Біч приєднатися до них у їх котеджі Серфсайд на вечерю. Вони сказали, що це був лише другий раз, коли вони могли зустрітися з кимось, хто знайшов одне з їхніх повідомлень.

Пара зазначила, що ця пляшка є найдавнішою за часом, що минув між її випуском і знаходженням, а також була однією з найдальших їхніх пляшок.