Проте, за словами президента, країна не отримала всю необхідну зброю.

“Ми хотіли б мати певні речі, але ми не можемо чекати місяцями”, – сказав він.

Зеленський також заявив у інтерв’ю, що Україні потрібно 50 батарей “Patriot“, щоб зупинити втрати життів внаслідок обстрілів.

“Нам потрібні додаткові системи “Patriot” для захисту як цивільних, так і військових на передовій. РФ має перевагу в повітрі. Відсутність захисту від авіації ворога означає, що під час контрнаступу може загинути багато солдат”, – заявив Зеленський у інтерв’ю.

Президент України зазначив, що деякі країни НАТО так бояться Росію, що не бажають бачити Україну в Альянсі. Він додав, що якщо Україна не отримає обіцянок щодо вступу в НАТО після війни на саміті в Вільнюсі, то українська делегація там не потрібна.

Коментуючи можливе повернення Дональда Трампа до Білого дому після виборів 2024 року у США, президент України сказав, що можна очікувати різних розвитків подій у цьому випадку.

“Звичайно, я занепокоєний тим, що зміна адміністрації у США після виборів може знизити рівень підтримки України”, – сказав Зеленський у інтерв’ю.

Президент України також додав, що не може зрозуміти заяву Трампа про те, що він може завершити війну за 24 години, оскільки Трамп не зробив цього під час свого перебування на посаді, “коли Росія вже окупувала Крим і частину східної України”.