слони атакують авто

Тільки дивом ніхто серйозно не постраждав. Стадо з шести диких слонів затоптало автомобіль, що рухався по оживленій трасі в Малайзії. Розлючені тварини атакували транспортний засіб не просто так — вони побачили, як водій машини збив дитинча з їхньої групи.

Сім’я з трьох людей подорожувала по трасі з острова Пенанг на північний-схід узбережжя штату Теренггану в неділю ввечері. Через дощ і туман водій не помітив слоненя, яке вийшло на дорогу, і врізався в нього. Поруч по трасі рухалися дорослі слони, які одразу ж побігли до машини та почали її топтати.

Тварини заспокоїлися лише тоді, коли дитинча відійшло. Слони пішли, залишивши серйозні пошкодження передньої та бічної частин автомобіля, розбивши всі вікна та вибивши двері. Дивно, але поліція не повідомляє про загиблих або серйозних травмованих учасників аварії, які були в машині, повідомляє Business Insider.

На великих шосе в Малайзії випадки зі слонами не є рідкістю, оскільки через втрату свого середовища дикі тварини все частіше виходять на дороги. Наприклад, у 2020 році дорослий слон топтав машину після того, як декілька автомобілів почали гудіти на нього.