озеро Пісочне

У селі Кримне, на березі озера Пісочне, відкрився розкішний готель, який вважають найдорожчим на Волині, повідомляє ІА Конкурент.

Про це розповіла тревел-блогерка Марія Себова. За її словами, це найдорожчий готель, який вона знайшла на Booking у цьому регіоні.

До готелю, що має назву Cherot (від слова “очерет”), веде мальовнича дорога через ліс. Фасад будівлі оздоблений очеретом, що підкреслює зв’язок із природою. Номери оформлені у стильному мінімалістичному стилі, але водночас дорогі та зі смаком. Найголовніша особливість — це вид з вікон на пляж і озеро, який відкривається за шторами. Готель має приватний пляж, а інтер’єр витриманий, затишний та елегантний. Територія компактна, але дуже доглянута. Ціна номерів починається від 130 євро за ніч зі сніданком, але бронювати потрібно мінімум на дві ночі.

Гості можуть скористатися послугами ресторану та обрати активний відпочинок, зокрема безкоштовні сапборди та велосипеди. Є пляж із шезлонгами, а також в планах створити грибні маршрути для прогулянок.