Дональд Трамп і Камала Харріс

Це стане їхнім першим очним протистоянням у передвиборчих перегонах. Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп і його суперниця від Демократичної партії Камала Гарріс зустрінуться на дебатах 10 вересня. Ця подія стане їхнім першим очним протистоянням у межах передвиборчої кампанії, повідомляє Reuters.

Згідно з останніми опитуваннями серед американців, починаючи з кінця минулого місяця, Гарріс випереджає колишнього президента США на 5%. Дослідження показує, що 42% респондентів готові підтримати Гарріс, тоді як за Трампа проголосували б 37%. Ще 4% виборців віддали б перевагу незалежному кандидату Роберту Кеннеді-молодшому. В середньому представниця Демократичної партії все ще випереджає республіканця на 0,5%.

На пресконференції в резиденції Палм-Біч, штат Техас, Дональд Трамп заявив про готовність провести додаткові дебати 4 та 25 вересня, які будуть транслюватися на каналах Fox News та ABC News відповідно.

Представник передвиборчого штабу Камали Гарріс повідомив, що обговорення дебатів на Fox News 4 вересня не планується. Сама Камала Гарріс зазначила, що розмови про додаткові раунди розпочнуться після зустрічі 10 вересня.