емблема Honda

Причиною скорочення виробництва є те, що конкуренція між Honda та місцевими виробниками стає дедалі жорсткішою, а продажі — млявими. Honda планує провести масштабну операцію зі скорочення штату СП Dongfeng Honda, яка торкнеться 2000 осіб. Про це повідомляє ixbt.com.

Для забезпечення стабільної роботи компанії та прискорення переходу на електроенергетику, Dongfeng Honda продовжує підвищувати ефективність персоналу у виробничій сфері. Це скорочення персоналу є поетапною корекцією стратегічної трансформації компанії. Ми будемо дотримуватися «орієнтованої на людину» корпоративної філософії, повністю враховувати побажання співробітників і формулювати розумні рішення відповідно до законодавства.

Продажі автомобілів Honda в Китаї у серпні 2024 року склали 56 959 одиниць, що на 44,298% менше, ніж минулого року. Сукупні продажі автомобілів Honda в Китаї з початку року становили 525 432 одиниці, що на 27,2% менше, ніж рік тому.

Honda повідомила, що планує й надалі скорочувати свої річні потужності з виробництва автомобілів у Китаї, цього разу на 200 000 одиниць. Раніше Honda оголосила, що скоротить виробничі потужності на 50 000 автомобілів, у результаті чого загальне скорочення складе 250 000 автомобілів.