Google Maps

Мешканець Перу розлучився з дружиною після того, як він виявив на Google Maps її фотографії інтимного характеру поруч з іншим чоловіком. Про це повідомляє The Mirror. Чоловік планував маршрут і натрапив на знімок своєї дружини, яка сиділа на лавці та виправляла волосся свого коханця, передає focus.ua.

За словами мешканця столиці Перу, Ліми, його увагу привернув одяг, схожий на той, що носить його дружина.

Цей випадок стався кілька років тому, але нещодавно чоловік вирішив нагадати своїй колишній дружині про її минулі пригоди. Жінка пізніше визнала, що вона мала роман з іншим чоловіком. До речі, виявилося, що вони сиділи поруч із “Мостом Зітхань” (Puente de los Suspiros de Barranco).

Нещодавно чоловік поділився фотографіями на Facebook, які вразили читачів. “Світ малий. Вистачило б, якби вона сказала чоловікові, що вже не любить його”, – написав один із користувачів.

Інший читач цинічно відповів, що “зі 100 жінок – 90 невірні, інші десять вірних, але в них відсутнє одне око, або ж вони святі, вже пішли у вічний світ і їх можна бачити лише на іконах”.

Це один з численних курйозних випадків зі знімками Google Maps і Google Street View. Сервіси Google також фіксували людей, одягнених у костюми голубів, втікачів і жінок, які народжують.