Кріштіану Роналду та іранська художниця

Кріштіану Роналду, португальському нападнику футбольного клубу “Аль-Наср” в Саудівській Аравії, загрожує покарання від 99 ударів батогом за порушення закону Ірану. Про це повідомляє Rouydad24. Роналду відвідав Іран для участі в матчі азіатської Ліги чемпіонів з “Персеполісом“.

У Роналду була зустріч з місцевою художницею, яка намалювала портрет Кріштіану. Футболіст обійняв і поцілував дівчину. Роналду може бути покараний 99 ударами батогом за порушення закону Ірану про злочин, скоєний особою, яка не є одруженою. Поки невідомо, чи була розпочата справа проти легендарного футболіста.

Роналду приєднався до “Аль-Наср” у Саудівській Аравії 2 січня 2023 року, і за контрактом з клубом він отримуватиме 200 мільйонів євро щороку. Також повідомлялося про додаткові бонуси для Роналду та його сім’ї.

12 серпня “Аль-Наср” переміг “Аль-Хіляль” у фінальному матчі Кубка арабських чемпіонів. Гра на стадіоні імені Короля Фахда в Тайфі завершилася з рахунком 2:1 в додатковий час. Роналду забив подвійний удар. Отже, Роналду здобув свій перший трофей в складі “Аль-Наср“. Загалом в активі Роналду 30 трофеїв на клубному рівні.