поїзда

Через затоплені залізничні колії, які проходять під протокою Ла-Манш, у суботу вранці, 30 грудня, було порушено рух потягів між Великою Британією та країнами Євросоюзу – Бельгією, Францією та Нідерландами.

За інформацією на сайті залізничної компанії Eurostar, було скасовано понад десяток поїздів, які курсували з Лондона до Брюсселя, Парижу та Амстердаму, а також у зворотному напрямку. Швидше за все, рух швидкісних поїздів цієї компанії через тунель під Ла-Маншем не буде відновлено до кінця дня. Пасажирів закликали шукати альтернативні маршрути, передає delfi.lv.

Компанія залізниць Southeastern Railway уточнює, що затоплені два тунелі, які пролягають під Темзою на залізничній станції Еббсфліт в графстві Кент. Обидва тунелі закриті через повені, повідомила компанія.

У переддень Нового року з потужними повенями та затопленнями стикалася й Німеччина. В деяких федеральних землях, зокрема Гессені, Північному Рейні-Вестфалії, Саксонії, Нижній Саксонії та Саксонії-Ангальт, багато річок вийшли з берегів, а греблі переповнені.