весільний торт

Дівчина розлучилася з чоловіком через добу після весілля через невдалий жарт чоловіка. Він кинув торт в обличчя нареченій.

Пара зустрічалася вже більше трьох років. Перед весіллям дівчина просила чоловіка не повторювати популярний великобританський жарт, коли молодята кидають одне в одного весільний торт. За словами нареченої, таким чином у дитинстві з нею пожартувала мати – прикраси десерту розбили дівчинці чоло.

Але під час весільної церемонії наречений все ж кинув у обличчя нареченій весільний торт вартістю 500 доларів, зіпсувавши дорогий макіяж і весільну сукню. Родина та гості засміялися з цього жарту. Попри благання залишитися, дівчина залишила церемонію і вирушила до готелю. Після ночей роздумів вона подала на розлучення.

“Я попереджала його: якщо він повторить цей дурний номер, ми розійдемось. Це мав бути найщасливіший день в моєму житті, але він все зіпсував через жарт, який я ненавиджу. І він про це знав”, – цитує видання наречену.

Весь цей час наречений намагався додзвонитися до неї. Вранці дівчині стало цікаво, чому чоловік дозволив собі таку поведінку. Коли наречена все ж взяла трубку, чоловік звинуватив її у скасуванні весілля. Він також відмовився вибачатися і вимагав, щоб дівчина повернулася додому. Ця розмова підсилила бажання розстатися.

“І справа тут не лише в торті і зіпсованій сукні, а в тому, що я не можу бути з чоловіком, який не несе відповідальність за свої дії”, – підсумувала дівчина.