Мешканка Німеччини розводить гігантських равликів і заробляє на цьому мільйони доларів.

За інформацією, Кріс Баклі з Мюнхена зацікавилась равликами, коли доглядала за своїм сином під час його хвороби. Завдяки постійному догляду за дитиною, їй довелося покинути роботу. Єдиний дохід, який тоді був у сім’ї, – соціальна виплата і продовольчі пожертви від місцевої церкви.

Провівши невелике дослідження, Кріс завела домашнього африканського равлика, заплативши за нього 60 євро. “Ідея завести равлика була дуже привабливою. Вони не потребують жодної уваги”, – пояснила свій вибір німка.

Незабаром після цього Баклі почала публікувати в соціальних мережах відео з питомцем, завойовуючи популярність серед користувачів. Люди стали писати жінці та запитувати, де купити такого ж равлика, і Кріс вирішила зайнятися їх розведенням.

Зазначається, що цей бізнес виявився настільки успішним, що її сім’я швидко перестала потребувати чого-небудь. За словами жінки, на продажу равликів вона заробляє мільйони доларів на рік, а на її фермі зараз проживає понад 5 000 особин, за якими слідкують троє співробітників.