зруйнований під'їзд будинку у Харкові

П’ятеро людей загинули, не менше 40 постраждали внаслідок ракетної атаки по містах України, повідомив глава МВС країни Ігор Клименко. Він також опублікував фотографії наслідків удару.

Так, у Києві внаслідок обстрілу виникли пожежі у Святошинському, Солом’янському та Печерському районах. Пошкоджено автомобілі, житлові будинки та нежитлові будинки. Повідомляється про одну загиблу жінку — хоча перший заступник голови Київської міської державної адміністрації не підтверджує цієї інформації. Дев’ятеро людей постраждали.

У Бучанському районі Київської області – троє поранених. Пошкоджено два багатоповерхові будинки, приватний будинок, господарські будівлі та автомобілі.

У Харкові загинули дві жінки віком 56 та 40 років. 35 людей, включаючи двох дітей, постраждали. Пошкоджено два багатоповерхові будинки. В одному будинку повністю зруйновано під’їзд. Під завалами можуть лишатися люди. В одній із постраждалих частин Київського району міста немає світла та води. Повідомляється, що російські війська завдали повторного удару, коли на місці обстрілу працювали поліцейські та рятувальники.

зруйнований будинок у Харкові

У передмісті Харкова є чотири влучення, одна з ракет потрапила до газопроводу. Серед поранених діти та жінка. У Балаклії під удар потрапив оздоровчий табір. У Павлограді Дніпропетровської області під час обстрілу загинула одна людина, ще одна була поранена.