Toyota Baby Lunar Cruiser

Дизайнери Toyota представили новий проєкт “Baby Lunar Cruiser“, який демонструє їхнє бачення пілотованих місяцеходів майбутнього. Подробиці цієї цікавої транспортної концепції були опубліковані на офіційному веб-сайті Toyota.

Toyota Baby Lunar Cruiser” був створений командою американської дизайн-студії концерну та був присвячений 50-річчю її створення. Дизайнери вирішили спрогнозувати, в якому напрямку буде розвиватися дизайн Toyota протягом наступних 50 років. “Toyota Baby Lunar Cruiser” – це компактний позашляховик для двох осіб з великими вікнами та модульною конструкцією, яка дозволяє змінювати конфігурацію автомобіля. Дизайн передньої частини створений під натхненням від класичного Toyota Land Cruiser FJ40.

У салоні замість керма встановлені два джойстики. На передній панелі розташований великий дисплей з можливістю доповненої реальності. Кожне з чотирьох коліс “Toyota Baby Lunar Cruiser” обладнане електродвигуном. У позашляховика є великий дорожній просвіт та короткі передні та задні звиси кузова, а безкамерні шини стійкі до проколів на нерівних дорогах.