корова

Британський фермер повернув собі годинник Rolex через 50 років після того, як його з’їла корова. Про це повідомляє видання Daily Star.

95-річний Джеймс Стіл носив цей годинник у 1974 році, коли одного разу ремінець ослаб і годинник був з’їдений однією з його корів. Фермер довго сподівався, що годинник “з’явиться” сам, але цього не сталося, і він був змушений купити новий Rolex.

Годинник знайшли та повернули Стілу лише після того, як металошукач Ліам Кінг отримав дозвіл на сканування поля. Джеймс Стіл, мешканець Освестрі, що в графстві Шропшир, висловив велике задоволення з приводу повернення свого годинника. “Це сталося одного морозного ранку, коли ми гнали корів до ветеринара. Ремінець мого годинника Rolex ослаб, і корова його з’їла. Я його ретельно шукав, але так і не знайшов. Ніколи не думав, що побачу його знову”, — розповів фермер.

На запитання, чи планує він знову носити годинник, він відповів, що “шансів немає”. Він також зазначив, що ремонт годинника буде коштувати “ціле багатство”, тому він радий отримати його просто на пам’ять. Син Джеймса, Ендрю, який зараз керує фермою Treflach Hall в Освестрі, зазначив, що втрата Rolex стала “частиною сімейної історії”.