Навальний та Зеленський

Зеленський відзначив, що Олексій Навальний, який помер сьогодні, 16 лютого, очевидно, був вбитий російським диктатором Володимиром Путіним, так само як тисячі інших замучених. Про це повідомляє rbc.ua з посиланням на президента Володимира Зеленського під час спільної прес-конференції з канцлером Німеччини Олафом Шольцом.

“Тільки що стало відомо, що в російській в’язниці помер Олексій Навальний. Очевидно, його вбив Путін, так само як і тисячі інших замучених, замучених через це істоту. Путіну все одно, хто загине, лише б він зберіг свої позиції”, – заявив президент України.

Російська Федеральна служба виконання покарань (ФСІН) повідомила сьогодні, 16 лютого, про смерть політика Олексія Навального в колонії №3 в поселенні Харп Ямало-Ненецького автономного округу.

Згідно з повідомленням ФСІН, Навальному стало погано під час прогулянки. Після цього він практично втратив свідомість, а прибулі на місце лікарі констатували його смерть.

В Росії стверджують, що у Навального нібито відірвався тромб. Зараз офіційно про причини смерті політика нічого не відомо.

Тим часом команда Навального поки не підтверджує його смерть.