Джо Байден


Чинний президент Сполучених Штатів Джо Байден потрапив до списку найбільших політичних невдах країни за 2023 рік, складеного телеканалом Fox News.

У матеріалі зауважується, що протягом 2023 року “вісімдесятирічний командувач і голова держави” зіткнувся з імпічментом, а також продовжує боротися з низькими рейтингами серед виборців.

“Попри те, що Байден подорожував по країні та просував ключові перемоги <…>, він все ще працює над переконанням виборців, що він готовий протриматися ще чотири роки в Білому домі”, – йдеться у тексті.

“Окрім питань свого віку та користі від присутності Камали Гарріс на посту віцепрезидента країни, Байден зіткнувся з ростом невдоволення через підтримку Ізраїлю у війні з радикальною групою ХАМАС”, – пише Fox News.

“Кульмінацією стали дослідження виборців, які показують похмурі прогнози стосовно його шансів на переобрання в останні кілька тижнів”, – йдеться у матеріалі.

Варто зазначити, що окрім Байдена у списку опинилися колишній мер Чикаго Лорі Лайтфут, губернатор Вірджинії Гленн Янгкін, член Демократичної партії Сюзанна Гібсон, член Палати представників Рашида Тлайб, політик Джордж Сантос і колишній спікер Палати представників Кевін Маккарти.