повістка у телефоні

Міністерство оборони спільно з Міністерством цифрової трансформації наразі працює над створенням електронного кабінету військовозобов’язаного.

Новий додаток від Міністерства оборони не буде використовуватися для електронних повісток. Його метою є обслуговування осіб, які вже перебувають на фронті.

Про це повідомила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко під час телемарафону.

Dodatok “Armia+” призначений для військовослужбовців, які активно діють на лінії фронту та беруть участь у військових діях. Таким чином, електронні повістки не будуть відправлятися військовослужбовцям, оскільки вони вже мають статус та безпосередньо виконують обов’язки на фронті”, – пояснила вона.

Однак, за її словами, розробники працюють над електронним кабінетом для військовозобов’язаних разом із Міністерством цифрової трансформації та намагаються створити зручний функціонал для оновлення даних.

“Ми прагнемо до того, щоб актуалізація даних здійснювалася онлайн, уникати зайвих візитів до різних установ. Сподіваємося, що скоро зможемо оголосити про наше рішення. Я вважаю, що це станеться досить швидко”, – додала вона.