Маск та Цукерберг

Мільярдер Ілон Маск написав на своїй сторінці в X, що запропонував голові Meta Марку Цукербергу провести поєдинок у його будинку, коли той повернеться з подорожі.

“Чому він не хоче битися зі мною? Цукерберг сказав: “Назви місце”, і я назвав його будинок, але мені сказали, що він від’їхав у подорож. Можливо, ми зможемо поборотися, коли він повернеться?” – поставив питання Маск.

Раніше Цукерберг заявляв, що Маск ухиляється від поєдинку, не погодившись на запропоновану ним дату. В серпні голова Meta заявив, що готовий поборотися з Маском 26 серпня і що президент UFC Дейн Уайт підтримав ідею зробити бій благодійним. Однак Маск відповів, що йому потрібна операція на спині та шиї через травму, отриману під час поєдинку з сумоїстом. Пізніше Маск запропонував провести тренувальний раунд у дворі Цукерберга.

Спочатку ініціатором поєдинку виступав Маск, він висловив своє незадоволення запуском додатка Threads від Meta, який у мережі сприйняли як клон Twitter. Маск стверджував, що Цукерберг намагається підпорядкувати собі людство за допомогою своєї платформи.