людина з айпадом

На 80-річній фотографії помітили “мандрівника в часі”, який тримає iPad, створений у третьому тисячолітті. На поверхні предмета, схожого на сучасний гаджет, впізнали емблему компанії-виробника. На фотографії група темношкірих американців стоїть у черзі до кінотеатру та чекає на сеанс “Родини Олдріч“. При цьому невідомий хлопчик тримає під пахвою предмет, дуже схожий на сучасний iPad. Цей предмет викликав здивування, тому що фотографія зроблена понад 80 років тому. Про зображення ймовірного “мандрівника в часі” написали на порталі Mirror, передає focus.ua.

Журналісти звернули увагу на обговорення у соцмережі Reddit, яке стосувалося старовинного чорно-білого фото. Обговорення розпочав користувач із ніком timetravelercaught. Він розмістив зображення та написав, що його автором є фотограф Едвін Росскам. Дата, коли було зроблено цей дивний кадр — 1941 рік. Місце зйомки — Чикаго. Він пропонує звернути увагу на хлопчика біля правого краю. На його думку, той тримає в руках iPad. Під повідомленням розгорнулася дискусія щодо того, чи може дивне фото бути доказом існування “мандрівників у часі”.

На картинці в Reddit видно 18 темношкірих дітей, святково одягнених, які стоять у черзі на кіносесію. Персонаж, який стоїть крайнім праворуч, дійсно тримає в руках прямокутний предмет, схожий на гаджет 3-го тисячоліття.

Якщо дивне фото збільшити, то видно символ, схожий на яблуко — емблему компанії Apple, виробника iPad.

Користувачі соцмереж, які звернули увагу на дивне фото “мандрівника в часі”, не цілком погодилися з версією автора повідомлення. Дехто з них припустив, що це блокнот або звичайна книга. Хтось сумнівається, що 1940-ві роки в США були гарним часом для неповнолітнього темношкірого “прибульця з майбутнього”. Також були припущення, що хлопчик прийшов записувати та замальовувати фільм: такі дії були заборонені та вважалися піратством. Також були люди, які захоплювалися вбранням дітей: вони раділи маленьким капелюшкам на хлопчиках, красивим сукням дівчаток.