загибла людина під часа замаху на Трампа

Стало відомо ім’я людини, яка загинула під час замаху на Дональда Трампа – 50-річний Кори Компараторе закрив собою від куль своїх близьких. Компараторе захищав свою родину, коли пролунали постріли, заявив губернатор Пенсільванії Джош Шапіро в неділю, повідомляє golosameriki.com.

«Мітинг Трампа в Пенсільванії забрав життя мого брата, Кори Компараторе. Ненависть до однієї людини відняла життя у людини, яку ми любили найбільше», – написала сестра жертви у своєму пості у Facebook у неділю.

Компараторе раніше служив начальником волонтерської пожежної служби в Баффало Тауншип. Про це повідомляє видання Pittsburgh Post-Gazette.

Шапіро сказав, що розмовляв із сім’єю Компараторе і розповів журналістам про цю бесіду в загальних рисах. «Кори помер як герой. Кори закрив собою свою родину, щоб захистити їх тієї ночі на цьому мітингу, – сказав Шапіро. – Кори був найкращим із нас».

Шапіро додав: «Кори був пожежним. Кори ходив до церкви щонеділі. Кори любив свою громаду і особливо свою родину». Шапіро описав жертву як «активного прихильника колишнього президента».

У Компараторе залишилися дружина і дві дочки.