солдат ЗСУ

У середу, 4 жовтня, спецназівці військової розвідки України десантувалися на території Кримського півострова, повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

“Спецназівці “Стугни” і “Братства” в складі спецпідрозділу Тимура ГУР МО України десантувалися на території Кримського півострова і завдали вогневого ураження московським окупантам! Крим буде українським!”, – зазначено в повідомленні ГУР у телеграм-каналі.

Водночас російські ЗМІ повідомляють, що під час відбиття атаки є втрати серед українських спецназівців, принаймні одного з них захопили в полон.

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов заявив: “Відбулася битва з окупантами, є багато загиблих і поранених зі складу російських військових. До речі, є втрати серед українських захисників, які все ж не співмірні з російськими… Триває спецоперація, спрямована на деокупацію Криму. Звертаємося до всіх мешканців півострова з закликом чекати та надавати будь-яку допомогу Силам оборони в поверненні українських територій”