людина на матраці у морі

У місті Нью-Тайбей, Тайвань, п’яний чоловік заснув у надувному кругу і його віднесло в море на 19 годин. Рибалки помітили потерпілого 7 липня о 13:30 у відкритому морі. Вони негайно кинули йому рятувальний круг і витягли його на борт свого рибальського човна. Вони відвезли його назад у порт і повідомили поліції та пожежній команді. Про це повідомляє tsn.ua.

Пожежники прибули на місце події та відвезли чоловіка до лікарні в місті Кілунг. Медики виявили, що він був фізично ослаблений, але без серйозних травм. Його швидко виписали, і він самостійно покинув лікарню.

57-річний чоловік, на ім’я Хонг з міста Нью-Тайбей розповів, що пішов у море, щоб охолодитися після того, як випив з друзями після роботи. Потім він випадково задрімав і, прокинувшись через деякий час, виявив, що дрейфує у відкритому морі. Він почав кликати на допомогу, але був далеко від берега, і ніхто не міг його почути. Хонг вважає, що вийшов у море приблизно о 6 чи 7 годині вечора в суботу, 6 липня. Близько 19 годин по тому повз нього, на щастя, проплив рибальський човен. Дивно, але чоловіки які його врятували сказали, що він був топлес і одягнений у джинси.

Ті, хто брав участь у його порятунку, як повідомляється, скептично ставляться до його твердження про те, що він провів всю ніч у дрейфі. Справа була передана в поліцію для розслідування.